Wednesday, 7 September 2011

Dia yang terawal..


Terima kasih sangat2 buat kawan baik ika.. cik Jan.. hari ni, kami keluar bersama beli barang2 apa yang patut. Sebelum tu singgah sekolah lama, jumpa cikgu2.. disitu lah tempat kita sama-sama mengukir kenangan. mengenal hidup sebagai pelajar menengah, belajar & berkongsi.. 

Lots of memory Jan.. always in my mind..

Sebab akan bertolak awal ke uitm Shah Alam, die dah suprise bagi hadiah bufday hari ni, even awal 2 hari.. thanks Jan.. kamu yang terawal.. sangat bermakna.. Love you..
 ika suka sangat purse pink ni. my feveret color..
awak datang petang tadi hujan2 semata-mata nak bagi present ni.
terharu jan..ika suka sangat2..
Semoga ukhwah yang kita jalinkan berpanjangan..amin..
Congrats Jan for furthering your degree, jaga diri elok2 di uitm Shah Alam.. 

you're such a great friend that i have..

16 comments:

  1. wah..dia dapat hadiah..bestnya..
    birthday dua hari lagi eyh..nak ucap awal2 la bleh..=)

    happy becoming birthday to you..

    ReplyDelete
  2. Hehehe... Cantik ^^

    http://bulatmata.blogspot.com/
    BulatMata

    ReplyDelete
  3. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. cantik purse tu.. sesuai dengan kak ika... best dapat kawan yg baik, semoga bersahbat selamanya... happy becoming brthday

    ReplyDelete
  5. sis pun tgh cari purse mcmnie.. kat sni ssh nak cari, yang ada mhl2 belaka..hehe^^

    btw, cantik..^^
    hadiah bfday ke? ari jd bile?

    ReplyDelete
  6. happy birthday...comel wallet tu.

    ReplyDelete
  7. comelnye hadiah yg ika dapat! :) jelez tau~ sok la besday ika! sok nak wish la...hehe...

    ReplyDelete
  8. waaa..best nye...utung la..happy becomin besday dear..xda adiah na bg..:)

    ReplyDelete
  9. happy besday ika... alahai.. comel nya purse tu n kad.. pink lg~ ;)

    ReplyDelete