Monday, 18 June 2012

have fun, before Practicum !


Alhamdulillah, selesai final paper kurikulum kemahiran hidup pada jumaat, 15 jun. satu-satunya paper subjek  minor 2 jam kredit yang perlu mengarang esei untuk 10 soalan selama 3 jam!. Agak cramp jari jemari ku, dan kali pertama, dapat jawab soalan esei panjang lebar macam tu cukup-cukup habis paper satu booklet. kalau xskor A xtahu la tu. ^_^ Lepas siap kemas barang dan tunggu famili sampai, terus bertolak ke Cameron petang tu. good bye Tanjung Malim, jumpa lagi sem 8. Apa lagi, menggunakan peluang yang ada selepas exam untuk merehatkan minda, sebelum praktikum =p nice, ika suka sangat. suka jalan-jalan + bergambar. hihi itu sudah tentu ! thank you jugak kat adik ika ni kerana memahami jiwa kakakmu yang suka bergambar. =p

 

ok, masa main-main dah tamat! and my practicum starts on 25 jun. banyak persediaan yang perlu dilakukan. insyaAllah will be fine. ameen. wish me luck ^_^ smk Alor Akar, here i come..


2 comments:

  1. laa blaja kt upsi ke?? alor akar ktne??

    ReplyDelete
  2. @kaizen iye..bukan ke wak da tau ke? hihi
    alor akar kat kuantan, pahang..

    ReplyDelete


My photo

Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Fizik . mixblood daughter of Rohaya & Abdullah . part time blogger . full time muslimah . 
:: enjoy reading & literature :: art & design :: travel & bussiness ::