Friday, 14 December 2012

days in Bangkok



salam everyone..

wow ! shopping kt sini memang berbeza dengan di malaysia. yup of course, different culture, different people, environment and all. they are very kind, nice and very creative in all sort of things. kasut baju makeup accessories, beg semua wuwuwu !!! cantik dan cute.. ni kalau dah kerja bergaji tetap 2,3 tahun lagi mesti syiok shopping nih ! =)

safely depart & arrive =)
some snack & drink on "Nok Air" (in malay = burung udara)
malam tadi adalah perlawanan bola sepak malaysia lawan thailand. hehe ika bukan datang sni sebab nak sokong harimau malaya. just coincidence with my plan to visit here & meet my relatives =) hanya melihat gelagat rakyat thai diluar stadium yang sangat sporting & happening meraikan kenenangan mereka. dar tingkap bilik hotel ni boleh nampak bunga api.. nice. tahniah thailand diatas kemenangan. apa apa pun, gogogo malaysia !!! =)

almond coffee cake at Balcony Coffee House . yummy2 =)

Okay, see u next post! Will be updated. p/s : susah nk update pnjng2 upload gmbar2 ble ngah travel ni.. maklumla kite xpandai Sgt guna tablet ni. Ni pun orang bg pinjam. Ngeh3 =)

6 comments:

  1. Sedap la...pepagi dah tengok makanan sedappp..hhehe

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat pergi bangkok. :)

    slamat bercuti :DD

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya melancong disana...jangan lupe update culture disana...nak jugak tengok..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. @Crackmemang nak suruh crack terliur pun.. hihi gurau aje,, =)

    ReplyDelete


My photo

Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Fizik . mixblood daughter of Rohaya & Abdullah . part time blogger . full time muslimah . 
:: enjoy reading & literature :: art & design :: travel & bussiness ::