Tuesday, 25 December 2012

thesis oh thesis !


salam everyone.

cuti lama-lama ni bosan juga. macam-macam benda ika buat. kali ni bukan nak kongsi apa sangat pun, tiada apa-apa istimewa pun yang berlaku.. cuma nak berkongsi + berborak-borak dengan rakan-rakan blogger ni. *macam la ada ramai sangat kawan + blogger yang follow blog ika ni* huhuhhu. ok. stop.

ehem. kalau tengok ruangan komen pun xbanyak, kadang-kadang xd orang komen pun. ehek. tak pe. xksah pun. yang penting happy ber'blogging' =) yeke..? *padahal kisah jugak ciput*

walaupun cuti tapi tak bermakna free sepanjang masa, ada benda penting yang perlu dibuat, yang perlu diselesaikan ! oh tidak, tesis ku. biasala tugasan bagi pelajar tahun akhir, mesti kena buat projek tahun akhir kan -tesis. hurm, dah lama xbuka folder assignment. puuh..puhhh!!! dah berhabuk tesis ni. macam dah xingat dah macam mana proposal yang dah dibuat hari tu. mana tidak, lepas praktikum hari tu rileks dulu rehat-rehat enjoy kat rumah.

sedar-sedar, eh.. xboleh jadi ni. masa berfoya-foya dah cukup. kena buka fail kerja ni. ish.. tapi rasa macam berat je.. penyakit M tu macam menebal je.. penyakit M? lama dah tak dengan istilah tu. rasanya masa sekolah dulu-dulu selalu je dengar kawan-kawan dan cikgu-cikgu duk cakap tentang penyakit M ni . tahu kan ape tu penyakit M?

m-a-l-a-? . hehe. sila isi sendiri huruf yang tertinggal tu.. =)

proposal tesis ni sudah di'present dan alhamdulillah sudah diterima. so, proses menyiapkan kajian je belum siap. insyaAllah boleh siapkan dengan lancar sebelum buka semester baru nanti. 

tinggal kat rumah ni bahagia sungguh ! tengok la pp saya.. bambam kan! =)

okay, see you next post.

p/s : trima kasih kepada semua peserta yang join GA. 
insyaAllah akan update senarai peserta nanti =)


  

5 comments:

  1. Akak cantik ^^ . Suka tengok akak :)

    ReplyDelete
  2. Eyz nak komen!Hihi..Selamat bercuti..!^^
    Jom join
    http://miseyz.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  3. wahh kemain tembam pipi sbb bercuti....

    ReplyDelete
  4. comelnya kaka :) suka tengok ^^

    ReplyDelete


My photo

Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Fizik . mixblood daughter of Rohaya & Abdullah . part time blogger . full time muslimah . 
:: enjoy reading & literature :: art & design :: travel & bussiness ::