Monday, 1 July 2013

pre-graduation & farewell dinner


Alhamdulillah, berakhir sudah 4 tahun pengajian ijazah. rasa sekejap je masa berlalu. banyak sangat pengalaman pahit, manis dikongsi bersama rakan-rakan. sedih betul rasa. uhuhuk ! sedih ke? mestila.. tacing~ =[

Sebelum konvo bulan september nanti, diadakan pre-graduation & farewell dinner untuk pelajar ismp pendidikan fizik semester 8. walaupun tinggal 2 hari je lagi (17 jun) untuk presentation fyp - final year project, masing-masing masih dapat berpura-pura buat2 muka bahagia celebrate majlis tu. - padahal nk tenangkan hati yang gundah gulana terasa bagai jantung nak tercabut .. 

tapi xpe.. busy, busy juga. tension, tension juga.. yg pasti majlis ni perlu diraikan dengan penuh keceriaan =) 

ohye, sebelum tu ika minta maaf sangat2 buat readers and followers sebab dah lama xupdate blog ni. maklumla busy sangat sementara menghabiskan sisa-sisa yang berbaki sebelum tamat pengajian.. walaupun dinner ni dah lepas, tapi xpe.. nk pos jugak.. ! hehe =) 

Entry ini khas buat tatapan rakan sahabat, terutama rakan-rakan ismp fizik 2009/2013 =)

cantik x kad jemputan kami? tengokla siapa yang design.. kan susie =)
candid.. !
we are 'psycho physics' . we are family.. !
with Dr. Abu Bakar =) we will miss u
dining time.. !!
hurm, pengerusi majlis..? yg penting bag dinner yg cute tu okey .. =p
p/s: napi sori ter'crop (padahal sengaja) =p
they're cute. they're nice. that's us !
with dr.nurulhuda yg loving, dr.kadri yg sporting, & dr.suriani yg cute ! 
what about this.. ? 
jejaka-jejaka AT12 .. 
1,2,3 lompat.. !!
well, nasib baik budak pmpuan xbuat macam ni ye..
kalau x, naya =p

Buat sahabatku ismp fizik 2009/2013,
banyak perkara telah kita lalui bersama,
suka mahupun duka.
setiap perkara yang berlaku mengajar kita erti kehidupan.
mengenal erti 'belajar'
susah senang, kita tempuhi bersama.
kekecewaan kita tinggalkan,
kejayaan kita kecapi.
insyaAllah.

semoga ukhwah yang terbina kekal terpahat dalam ingatan..
jadikan pengalaman dan peluang yang telah kita kecapi bersama ni sebagai sebuah kenangan dalam hidup.
semoga berjaya dalam apa jua bidang yang ditempuhi.. 

terima kasih buat semua pensyarah yang telah mencurahkan segala ilmu
halalkan segala ilmu yang diberi
doakan kami 
semoga kita semua diberkati Allah swt 
dan berjaya dunia akhirat =')


11 comments:

  1. Terima kaseh kerna kenangan selama 4 tahun ini..anda semua memang terbaik..jaga diri masing2..cepat-cepatla kawen belaka..haha

    ReplyDelete
  2. Terima kaseh warga AT12 atas semua kenangan kita selama 4 tahun..klau ade silap dan salah harap dimaafkan..klau ade terlebih terkurang harap dihalalkan..terima kaseh semua kerna sudi berkawan..jaga diri masing2..cepat-cepatla kawen belaka..hehehe..:)

    ReplyDelete
  3. @MOHD HAFIZUL BIN DZULKARNAIN heheh bab kawin-kawin tu slow sket.. kene tunggu abe joe kita kawin dlu la baru adik2 leh ikut jejak... ke gane :D

    ReplyDelete
  4. Sedihnyeee... :(

    ReplyDelete
  5. @Anonymous sedih juga.. nilah kngan dan pglmAN.. :)

    ReplyDelete
  6. wow. tahniah! goodluck utk fyp presentation! buat muka confident je. hehe :D

    ReplyDelete
  7. @sha (chirp chirp) terima kasih.. presentation tu dah lma lpas.. ^^ alhamdulillah ok.. just lambat update =p

    ReplyDelete