Monday, 16 September 2013

officially graduated =)


alhamdulillah. 
13 sept 2013 -130913-

officially graduated.
Bachelor Of Education (Physics) with Honours

alhamdulillah.. 4 tahun belajar rasa macam cepat je masa berlalu..
UPSI, we love you!
this is my mummy. pada awalnya agak terkilan sebab abah x dapat hadir oleh kerana x boleh tinggalkan tok ayah di rumah (tok ayah sakit). walaupun begitu, wakilkan umi dan adik beradik yang lain untuk datang.. LOVE ALL OF YOU... selamanya.. walaupun abah x dapat datang, tapi doa dan perasaan gembiranya tetap dikirim bersama. semoga Allah sentiasa memberkati hidupmu.. 

terima kasih umi dan abah!!!! 
baju konvo ika ni special designed by my sister.. walaupun jubah konvo menutupi keanggunan baju yang dipakai, x kisah. yang penting lawa luar dan dalam hehe. hurm, xsempat nak posing ngan baju ni. ini je gambar yang dapat tengok baju full. gambar yg lain terlindung dengan jubah konvo. anyway, thanks kak iza. soo much. love this dress soo much. 

so mungkin baju nikah nanti boleh request? hehe..

tahniah buat semua rakan seperjuangan. may Allah bless us. 
amin..

19 comments:

  1. congrats.lawa baju.:)orgnya pun lawa.

    ReplyDelete
  2. congrats and nice dress by the way

    ReplyDelete
  3. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    ReplyDelete
  4. tahniah..u are veRsatile since oldschool

    ReplyDelete
  5. hai teacher,.miss u so much

    ReplyDelete
  6. i admire you..kartika..

    ReplyDelete
  7. salam dan taniah ika, wah lepas nie jdi cikgu fizik lah die...kebetulan sy singgah sinie, sambil tuu folow ika, senang2 meh lah dtg blog sy...tinggalkan jejak ika kat sane ya...salam kenalan ika

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih puteri.. insyaAllah.. tq visit and follow.. =)
      salam kenal juga..

      Delete
  8. Salam akak, tahniah! studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wahh bestnya baju konvo ada org design kan? btw tahniah yer..kawan sya ada 3 org kt sana..baru sem 2..hehe

    ReplyDelete
  10. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete