Wednesday, 24 August 2011

CONTEST GADIS BERTUDUNG..


Contest Gadis Bertudung dah tamat hari ni.. ^^ thanks a lot buat sahabat2 yang sudi join.
wah!! terkejut ika..ramainye join.. try tengok sidebar sebelah kiri kat bawah ni. semua sekali 
42 orang peserta. Tahniah buat peserta yang sudi join. 

Wah.. penat betol nak jalan2 smua blog untuk buat spot check! memang semua hebat2 n kreatif.. agak sukar ika nak buat keputusan. Tahniah sekali lagi..ika pun xsabar nak tahu sapa 3 gadis yang sangat2 bertuah tu.

Perhatian kepada semua peserta, sila Like page FB Cartieca's Story di SINI. InsyaALLAH keputusan 3 pemenang utama akan diumumkan pada malam esok, 25 Ogos 2011. Segala urusan penghataran hadiah akan dihubungi melalui page tersebut. 
Thanks all. (^_^)

..semoga Allah memberkati kita semua..




2 comments:

  1. wah mari kita lihat sape yg layak dinobatkan wanita muslimah???

    p/s:pasti bukan einz...hahaha.... ;p

    ReplyDelete
  2. @einz miszmessy
    eh belum tahu lagi ein..ada rzeki xkmana..ni akak pn tengah bce entri2 gadis bertudung ni..sumer kreatif2 la:)

    ReplyDelete