Sunday, 12 February 2012

TUTORIAL : welcome tab untuk fanpage anda




salam..
entry sebelum ni ika ada post welcome tab yang ika dah buat untuk page Cartieca's Story.
walaupun tak ada la cantik sangat tapi ok la for the first time =)
kepada sesiapa yang ada page fb, 
dan berminat untuk tahu macam mana nk buat welcome tab

boleh klik link SINI (klik)



pilih yang free tabs.
install mana2 page yang anda berminat
contoh : klik install bagi Welcome


choose file for top image, main and bottom.
kalau nak letak satu imej pun boleh.
letak pada main image .

tekan save button
kemudian cari publish button
view page anda =)

ok PS.. dah boleh try buat welcome tab untuk page anda. =)
jum singgah page Precious-second
dan blog Precious-second


1 comment:

  1. deb bab2 nih tetap lemah even ada tutorial
    hehehe


    P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

    ReplyDelete