Sunday, 4 September 2011

Segmen : Blogwalking Entry Raya..


salam 1 Malaysia !! 
okay, camne raya.. mesti best kan.. 

dah lama xblogwalking. s0, hari ni ika nak wat 1 Segmen : Blogwalking Entry Raya..


sape2 yang berminat, 
1. sila letak banner di atas ni kemudian link-kan ke post ini.
2. buat satu entry tentang raya, xkisah la pengalaman ke, nak berkongsi apa2 tentang raya ke, nak letak gambar2 raya ke atau apa2 je lah.. janji berkenaan Aidilfitri.
3. tag 4orang rakan blogger anda. 2 laki 2 perempuan.
4. last, tinggalkan link kt post ni..

jum2.. kita pakat baca entry raya tahun ni. 

blogwalking, read & share.
gain friends and readers.


7 comments:

  1. tq jemput...eva join..

    http://evalovevo.blogspot.com/2011/09/segmen-blogwalking-entry-raya.html

    selamat ary raya...

    ReplyDelete
  2. tak pernah join segmen dari blogger. kalau tag-tag org ade tapi bukan segmen, sya sendiri yg suka mengetag org, Hihihi..

    -err. lupe nak bagi salam. Assalamualaikum, Rin datang sini lagi ^^

    http://bulatmata.blogspot.com/

    -BulatMata

    ReplyDelete
  3. huhu... ika... selamat hari ray... bes kontest... terima kaseh ye sudi dgr lagu raya ary.. ary polo ni...

    ReplyDelete
  4. @Ary ariasputera
    ops ary...bukan kontest la..jz a simple segmen..

    ReplyDelete
  5. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete