Tuesday, 8 November 2011

Kenapa Burung tu perlu marah-marah ??


Burung-burung itu memerlukan kaunseling.. Apatah lagi manusia.. 

tajuk xde kaitan pun dengan entry ni sebenarnya ..ANGRY BIRDS.. ika ase ramai yang dah tahu tentang game ni. Even yang xpenah main game ni pun tahu angry birds. Pergi je mane-mane mesti nampak la mende ni. macam-macam plak tu.. 

keychain, bantal, beg, fail, pensil, pemadam, selipar, pencil case, wallet, laptop skin la, kasut, selipar, macam-macam lah

Tapi biasala benda tengah hangat, nanti lama2 senyap la tu kan ^^  ika yang xpenah terasa nak main angry bird pun dengan xsengajanya berkenalan dengan burung2 warna warni ni. hurm, comel jugak la.. hahah!

jum cuci-cuci mata tangok benda-benda ni. cute jugak !
Angry Birds iPhone Case

Angry Birds cupcakes !

Angry Birds USB 

Angry Birds Keychain !

Angry Birds Laptop case 

Angry Birds pencil case

kasut.Angry Birds

gelas Angry Birds

19 comments:

  1. haha.. angry bird memang ngah famous skang nih.. dulu main jugak tapi lame2 bukan die yang angry ngan kite2 angry sebab tak dapat nak attact pihak lawan.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  2. @Nur Farah Hani
    haa tu la pasal.. ngan kite2 skali angry.. yg tu perlu kaunseling tu..hahah

    ReplyDelete
  3. They are cute, no doubt but I'm not crazy over them. My cousin yg 7 tahun memang minat sgt geng burung marah ni.

    ReplyDelete
  4. spender ngn bra angry bird pon ade tahu?

    try gugel. HAHA

    ReplyDelete
  5. @SimplySeoul
    yup! they're cute. tp xdla sampai ketagih maen game die . huhu.

    ReplyDelete
  6. @NuR 'aQiLaH
    hahah! btol2. boleh dktakan smua bnda la.. xkn nk ltak brang2 camtu kt cni.. mlu lorh.. eheh ^^

    ReplyDelete
  7. sy minat angry birds...nati sy bg ngan awk ptung angry bird utk wt tdow mlm ea...hehehe...nice entry n sy slalu bca entry awk :)

    ReplyDelete
  8. x pernah pon main game die..tup2 angry bird ni meletupsss di pasaran..sume mende muker burung marah ni...tp cute je...trpengarauh gak beli...hahaha~

    ReplyDelete
  9. angry bird dimana2 sekarang ika..huhu.sabar jelah.pc yang tak tahu pun dah jadi tahu..

    ReplyDelete
  10. @nakatsuizha
    hm ^^ tq.. huhu bntal pluk da byk dah.. hehe singgah2 la slalu ye..

    ReplyDelete
  11. @purple2lip
    hmm smela..terpengaruh secara tak sengaja.. huhu asyk2 muka burung ni je nmpak kt kdai2..

    ReplyDelete
  12. semart la ~
    saya ade kotak contact lens angry bird je ^^

    *kasut die semart gak (;

    ReplyDelete
  13. heheh, skg musim angry2 kot ika :D

    ReplyDelete
  14. @N A T A S Y A ツ
    wah ye eh? nk try cri la jgak contact lens case ^^ hehe

    ReplyDelete
  15. @fiQ'Ra
    hmm musim die kan mas.. lme2 nti syap la tu.. huhu ^^

    ReplyDelete
  16. yang USB die tu smart . . ada jual tak ? ika ada ternampak mana2 selain google image ? :)

    ReplyDelete