Thursday, 3 November 2011

Selamat Bercuti & Salam AidilAdha


Photobucket
 Alhamdulillah.. sudah selesai minggu yang sangat memenatkan bagi ika. minggu ni saja ada 3test. 
 Radiation & Nuclear, 
 Vibration, Waves & Optics 
 Pengurusan Penternakan (??)

Pengurusan Penternakan? eh cikgu fizik memang versatile lah.. Bukan setakat duk lab aje, bela itik kambing lembu pun boleh! biasa la amek minor Kemahiran Hidup. Memang agak stress.. Tapi alhamdulillah, kesulitan itu dibalas dengan kegembiraan, jika disertakan dengan kesabaran..

So, sudah selesai semua malam ni boleh packing2 beg. xsabar nak balik kampung esok.. esok coma tinggal satu kelas je lagi, itu pun waktu petang. hurm lau prof excuse kelas Electromagnetism esok memang malam ni jugak balik kampung.. Terpaksalah tunggu habis kelas dulu. Apa-apa pun semoga perjalan pergi dan balik selamat, insyaAllah.. 

xsabar balik jumpa famili..rindu sangat2. Buat kawan2 dan pembaca, Selamat Hari Raya AidilAdha.. Gunakan masa cuti ni dengan sebaik yang mungkin untuk bersama keluarga dan juga kawan-kawan.. InsyaAllah jika diberi kesempatan masa, cuti ni ika akan luangkan masa untuk update2 blog..


Happy Holliday & Salam AidilAdha 
..Namun jangan sesekali lupa pada yang berduka ketika kita gembira.. 

9 comments:

  1. zatiey raye ni x balik ponn..huhuhu..:(

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti dan selamat hari raya jugak ^^

    ReplyDelete
  3. salam...slmt menyambut hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  4. salam aidiladha ika comel...:D ika cikgu ye? cikgu fizik?

    ReplyDelete
  5. @ika
    hehe iye2.. ckgu fizik minor kh.. xke pelik disitu...ki3 ^^

    ReplyDelete