Wednesday, 21 June 2017

Pemenang GiveAway by The Cartieca =)


Salam sisters!

Thank you so much kepada anda yang sudi join giveaway pada post yang sebelum ni > GiveAway By The Cartieca <. So berikut adalah senarai 10 nama random lucky draw yang layak menerima scarf from Cartieca.

Kepada yang tidak tersenarai, ika minta maaf dan jangan sedih tau. Tunggu next giveAway nanti, insyaAllah  =)

2. FeyLiez
9. Syeeda

Kepada nama-nama yang tersenarai di atas, sila emailkan maklumat anda ke 
kartvirgo@gmail.com

NAMA PENUH :
NO HP :
ALAMAT :
EMAIL :

Tahniah kepada pemenang. Tunggu parcel sampai ke rumah anda ! nanti dah dapat parcel tu, roger2 la kat sini =)


with love,
cartieca

39 comments:

  1. Alhamdulillah. thanks sis. Saya dah email details

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah :) tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..tersenarai dekat sini :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang...
    Nnt boleh bergaya di hari raya...
    Cheers

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Rezeki Ramadhan.. Terima kasih sis..
    Done email detail..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. sama2.. parcel dh smpai ke dear?

      Delete
  6. alhamdulilah...ada reezeki di sini..terima kasih banyak2

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  8. tahniah pada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. tak sangka ada rezeki untuk giveaway ni.. terima kasih kepada penganjur giveaway :D

    ReplyDelete
  10. jarang online/bw ke blog2..terlepas sudeee..huuu
    thniah pada yg menang =)

    ReplyDelete
  11. yaya ade join rupenye..
    truk tul xingat..
    mgkin sbb xmenang tu yg xingat..ngeee gurau je..
    ^o^

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah liez menang... dah email details...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah liez menang... dah email details...

    ReplyDelete
  14. tahniah pada semua pemenang...

    ReplyDelete